Učitava se...

Pijanog Čovjeka Napali Majmuni U Zoološkom Vrtu

11/24/2011

 

Alkoholizirani čovjek, koji se pokušao ohladiti plivajući preko ograđenog prostora za majmune, doživio je vrlo neugodno iznenađenje. U brazilskom zoološkom vrtu, završio je napadnut i teško ozlijeđen od strane majmuna koji tamo žive. Video pokazuje Joao dos Santos Leitea, nakon što se približio majmunima koji su ga napali na suprotnoj strani, u uskom kanalu između posjetitelja i pakosnih majmuna.

To se sve događalo u zoo parku u Sorocabai, u blizini Sao Paula. Alkoholizirani mehaničar je rekao da se želi igrati sa životinjama, ali kako je prišao suprotnoj obali preplivavši kanal, najmanje dva majmuna su ga zgrabili i ugrizli zubima za njegove ruke i šake. Imao je jako veliku sreću što majmuni nisu htjeli ući u vodu, jer bi tada jako nastradao. Ljudi su se okupili na drugoj strani vode, smijući se i snimajući napad majmuna. Santos je vrištao od boli, a spasioci su mu brzo pomogli da izađe van iz vode jer je jako krvario iz rane na ruci koju su mu zadali opaki majmuni. On je ostao u laganoj nesvjestici kratko vrijeme. Kasnije je prevezen na liječenje u gradsku bolnicu.

Pijani mehaničar objasnio je policajcima kako se želio rashladiti i poigrati sa životinjama u ZOO-u u Sao Paulu. Međutim, majmuni su ga nemilosrdno izgrizli po rukama. Reakcija majmuna je sasvim normalna. Što bi učinili vi da vam nepozvani čovjek dođe u kuću? Sigurno ga ne bi ugostili. Vrlo vjerojatno bi ga istjerali van I zvali policiju. Tako su se I branili ovi majmuni. Zato budite pažljivi kad ste u zoološkom vrtu, tamo vladaju životinje a ne ljudi.


0 Komentara Napisi komentar

Odgovori

Dodaj komentar

Zapamti me


Morenja Blog

Novosti

Linkeri